Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (3)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Маяк В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
1.

Маяк В. І. 
Закономірності тепловіддачі в процесі виробництва пастоподібних концентратів напоїв [Електронний ресурс] / В. І. Маяк, В. М. Михайлов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 200-207. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_33
Попередній перегляд:   Завантажити - 663.78 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Маяк В. І. 
Дослідження соціально-економічної ефективності виробництва ПКН і цукатів за новою технологією [Електронний ресурс] / В. І. Маяк, В. М. Михайлов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 207-214. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_34
Попередній перегляд:   Завантажити - 745.828 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Маяк В. І. 
Модельні схеми розробки нових ресурсозберігаючих способів виробництва високоякісних пастоподібніх концентратів напоїв (ПКН) і цукатів [Електронний ресурс] / В. І. Маяк, В. М. Михайлов, Б. В. Ляшенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 49-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.058 Mb    Зміст випуску     Цитування
4.

Маяк В. І. 
Нові ресурсозберігаючі способи виробництва пастоподібних концентратів напоїв і цукатів з плодово-ягідної сировини [Електронний ресурс] / В. І. Маяк, В. М. Михайлов, Б. В. Ляшенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 144-152. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 839.469 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Черевко О. І. 
Дослідження якості концентрованих продуктів із плодово-ягідної та овочевої сировини та розробка технологічних ліній їх виробництва [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, В. І. Маяк, Д. В. Постольнік // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 257-262. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_40
Попередній перегляд:   Завантажити - 651.837 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Маяк В. І. 
Обґрунтування раціонального способу виробництва пастоподібних концентратів [Електронний ресурс] / В. І. Маяк, В. М. Михайлов, Б. В. Ляшенко, О. В. Лихобаба // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 133-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 191.593 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Маяк В. І. 
Вплив електровібрації на повзучість і релаксацію напруги цукатної маси з дикорослого терну [Електронний ресурс] / В. І. Маяк, Б. В. Ляшенко, М. М. Смілик // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 241-246. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_43
Попередній перегляд:   Завантажити - 252.057 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Маяк В. І. 
Нові високоефективні технології виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировини [Електронний ресурс] / В. І. Маяк, О. А. Маяк, Б. В. Ляшенко, А. М. Сардаров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 160-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 262.161 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Маяк В. І. 
Апроксимація реограм сухих конфітюрів залежно від терміну зберігання [Електронний ресурс] / В. І. Маяк, Б. В. Ляшенко, О. А. Маяк, А. М. Сардаров, О. О. Осьмак // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 59-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__11
Попередній перегляд:   Завантажити - 298.681 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Маяк В. І. 
Рівняння стаціонарного руху в’язкопластичних рідин [Електронний ресурс] / В. І. Маяк, Б. В. Ляшенко, О. А. Маяк, А. М. Сардаров, О. О. Осьмак // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 66-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__12
Попередній перегляд:   Завантажити - 335.83 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Маяк В. І. 
Структурно-механічні властивості цукатів із додаванням квіткового пилку [Електронний ресурс] / В. І. Маяк, О. А. Маяк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 172-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__28
Попередній перегляд:   Завантажити - 296.186 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Черевко А. И. 
Исследование компрессионных характеристик в сложных режимах нагружения при производстве цукатов [Електронний ресурс] / А. И. Черевко, В. И. Маяк, Б. В. Ляшенко // Молодий вчений. - 2015. - № 6(1). - С. 43-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2015_6(1)__12
Попередній перегляд:   Завантажити - 620.347 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Маяк В. І. 
Теоретичне дослідження компресійних характеристик високов'язких продуктів [Електронний ресурс] / В. І. Маяк, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько, В. В. Гольцов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 140-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 224.025 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Черевко О. І. 
Дослідження залежності напруги зсуву сухого конфітюру від швидкості зсуву [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, В. І. Маяк, М. М. Смілик, Д. В. Постольнік, А. М. Сардоров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 396-401. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_66
Попередній перегляд:   Завантажити - 309.65 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Черевко О. І. 
Адгезійні властивості сухих конфітюрів [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, В. І. Маяк, М. М. Смілик, Д. В. Постольнік, А. М. Сардоров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 401-406. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_67
Попередній перегляд:   Завантажити - 293.873 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського