Пошуковий запит: (<.>A=Маяк В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
|
1. |
Маяк В. І. Закономірності тепловіддачі в процесі виробництва пастоподібних концентратів напоїв [Електронний ресурс] / В. І. Маяк, В. М. Михайлов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 200-207. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_33
|
2. |
Маяк В. І. Дослідження соціально-економічної ефективності виробництва ПКН і цукатів за новою технологією [Електронний ресурс] / В. І. Маяк, В. М. Михайлов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 207-214. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_34
|
3. |
Маяк В. І. Модельні схеми розробки нових ресурсозберігаючих способів виробництва високоякісних пастоподібніх концентратів напоїв (ПКН) і цукатів [Електронний ресурс] / В. І. Маяк, В. М. Михайлов, Б. В. Ляшенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 49-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_9
|
4. |
Маяк В. І. Нові ресурсозберігаючі способи виробництва пастоподібних концентратів напоїв і цукатів з плодово-ягідної сировини [Електронний ресурс] / В. І. Маяк, В. М. Михайлов, Б. В. Ляшенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 144-152. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_23
|
5. |
Черевко О. І. Дослідження якості концентрованих продуктів із плодово-ягідної та овочевої сировини та розробка технологічних ліній їх виробництва [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, В. І. Маяк, Д. В. Постольнік // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 257-262. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_40
|
6. |
Маяк В. І. Обґрунтування раціонального способу виробництва пастоподібних концентратів [Електронний ресурс] / В. І. Маяк, В. М. Михайлов, Б. В. Ляшенко, О. В. Лихобаба // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 133-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_20
|
7. |
Маяк В. І. Вплив електровібрації на повзучість і релаксацію напруги цукатної маси з дикорослого терну [Електронний ресурс] / В. І. Маяк, Б. В. Ляшенко, М. М. Смілик // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 241-246. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_43
|
8. |
Маяк В. І. Нові високоефективні технології виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировини [Електронний ресурс] / В. І. Маяк, О. А. Маяк, Б. В. Ляшенко, А. М. Сардаров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 160-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_22
|
9. |
Маяк В. І. Апроксимація реограм сухих конфітюрів залежно від терміну зберігання [Електронний ресурс] / В. І. Маяк, Б. В. Ляшенко, О. А. Маяк, А. М. Сардаров, О. О. Осьмак // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 59-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__11
|
10. |
Маяк В. І. Рівняння стаціонарного руху в’язкопластичних рідин [Електронний ресурс] / В. І. Маяк, Б. В. Ляшенко, О. А. Маяк, А. М. Сардаров, О. О. Осьмак // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 66-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__12
|
11. |
Маяк В. І. Структурно-механічні властивості цукатів із додаванням квіткового пилку [Електронний ресурс] / В. І. Маяк, О. А. Маяк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 172-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__28
|
12. |
Черевко А. И. Исследование компрессионных характеристик в сложных режимах нагружения при производстве цукатов [Електронний ресурс] / А. И. Черевко, В. И. Маяк, Б. В. Ляшенко // Молодий вчений. - 2015. - № 6(1). - С. 43-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2015_6(1)__12
|
13. |
Маяк В. І. Теоретичне дослідження компресійних характеристик високов'язких продуктів [Електронний ресурс] / В. І. Маяк, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько, В. В. Гольцов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 140-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_24
|
14. |
Черевко О. І. Дослідження залежності напруги зсуву сухого конфітюру від швидкості зсуву [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, В. І. Маяк, М. М. Смілик, Д. В. Постольнік, А. М. Сардоров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 396-401. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_66
|
15. |
Черевко О. І. Адгезійні властивості сухих конфітюрів [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, В. І. Маяк, М. М. Смілик, Д. В. Постольнік, А. М. Сардоров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 401-406. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_67
|